STUDIO HT 2021

Kurser, nivåer och priser

Vi är tillbaka i båda våra studios i höst! 

Start vecka 35, gratis prova-på vecka 34.

Nybörjaryoga För dig som inte har hållit på med yoga tidigare eller som känner att du behöver eller vill fortsätta på grundnivån ett tag till. Du får lära dig grunderna i yoga. Stor vikt läggs vid de stående ställningarna.

Lätt/terapiyoga Den här klassen är öppen för alla, nybörjare och mer erfarna, som vill träna yoga i ett lugnare tempo. Här använder vi oss bla av stolar och väggar för balans och stöd. Passar även dig som har varit sjuk eller hemma en tid, eller har olika besvär i kroppen och vill börja i en lugnare takt. Positionerna lärs ut i lugnt tempo och passar dig som upplever problem med stelhet eller andra krämpor.

Fortsättningsyoga Här fördjupar du dina kunskaper från tidigare nivåer och lär dig mer avancerade ställningar som axel- och huvudstående, bakåtsträckningar och balanseringar. Prata alltid med din lärare innan du byter nivå.

Nivåbeskrivningar
Nivå
1 För dig som har hållit på med Iyengaryoga minst en termin. Här får du bland annat lära dig axelstående
Nivå 2 Här lär du dig bland annat huvudstående och mer avancerade och krävande positioner. Du bör yoga mer än en gång per vecka på denna nivå
Vinyasa En klass där olika asanas följer på varandra i högre tempo. Ett roligt och lite svettigare pass som kräver tidigare yogavana. Passar dig på fortsättningsnivå.


  Priser

  En termin är 15 tillfällen. Du anmäler dig i formuläret nedan och är garanterad din plats när terminsavgiften är betald.

  Nybörjare/Lätt/Vinyasa

  1 pass/vecka 1900 kr
  2 pass/vecka 2800 kr

  Fortsättare
  1 pass/vecka 2200 kr
  2 pass/vecka 3200 kr
  Obegränsat antal pass/vecka 4500 kr

  Enstaka lektioner 170 kr

  Yoga online
  Vi fortsätter erbjuda yoga online via Boon.tv. Här hittar du både löpande nybörjar- och fortsättningskurser och specialiserade kurser samt enstaka klasser. Läs mer här.

  Skräddarsydd yoga
  Yogakurs på företaget, kontorsyoga eller ett prova-på-tillfälle för dina vänner anordnas efter överenskommelse. Det är även möjligt att boka personliga yogatillfällen. Läs mer här.

  Vid frågor ring 0709-656595 eller mejla till sofia@sattvayoga.se

  Schema HT 2021

  Anmäl dig här

  Vi återkommer med bekräftelse och faktura.

  Covid-19 info

  I höst öppnar vi båda studiorna för klasser igen. Vi fortsätter hålla avstånd, ha längre tid mellan klasserna för att undvika trängsel och självklart stannar både ni och vi hemma vid symptom. Ta gärna med egen yogautrustning om du har. Studions utrustning spritas vid användning.

  Vi erbjuder from hösten yoga online via Boon.tv.  Här hittar du både löpande nybörjar- och fortsättningskurser och specialiserade kurser. Under året har vi lärt oss att det här fungerar bra för många, för den som bor långt från våra studios eller som lösning för den som vill yoga lärarlett hemifrån.