Yogaresor

Yogaresa till Sri Lanka 9-19/3 2019

Följ med Sofia Bergström och Siri Tuseth till Sri Lanka den 9-19 mars 2019. Här på den södra spetsen av Sri Lanka har vi hittat en fantastisk plats för yoga, avkoppling och sol och bad. Det är en liten strand-resort långt från de vanliga charterstråken. Vistelsen blir avslappnad med en känsla av barfota-lyx och med alla bekvämligheter. Du kommer att bo vid en av de vackraste orörda stränderna i södra Sri Lanka.

Programmet innehåller:
- 2 klasser per dag. En morgonklass som börjar med pranayama (andningsövningar) och avslutas med olika energigivande sekvenser som varieras från dag till dag ca 7.30-9.00 och en kvällsklass som är mer inriktad på återuppbyggande yoga, pranayama och yoganidra ca 17.30-19.00
- 1 samtal/föreläsning om "Hur kan vi införliva yogafilosofin i vår vardag och på så sätt få mer harmoni och balans i livet"
- 1 teknisk workshops där vi kommer att fokusera extra mycket på att öka vår rörlighet i bröstkorg, nacke och axlar
- 1 ayurvedisk massage
- 1 utflykt till självkostnadspris

Klasserna under veckan kommer att ge deltagarna en fördjupad erfarenhet av yoga-asanas och pranayama, där ökad kroppskännedom, förbättrat yogautövande, att ha roligt och slappna av är några av målen. Yogaveckan vänder sig till både nybörjare och fortsättare.

Yogaresa till Sicilien

Sattva Yoga återvänder till fantastiska Cefalu på Sicilien och du är varmt välkommen att följa med.

Läs mer..


Sattva Yoga

Linjevägen 86, 913 42 Obbola , Sweden
Sweden

Kontakta oss

Telefon: 0709-656595
E-post: sofia@sattvayoga.se
info@sattvayoga.se
© 2015 Sattvayoga