Lärare

Sofia Bergström

Sofia har undervisat yoga i 15 år och har ett nivå 3 certifikat inom Patanjali Yoga Switzerland och är även ansvarig för deras lärarutbildning i Sverige. Hon har också gått en 3-årig utbildning med Stephane Quirk i terapeutisk yoga. Sin kunskap och inspiration hämtar hon framförallt från sina lärare Ali Dashti och Kate Beck som driver Patanjali Yoga i Bern, Schweiz. Sedan några år tillbaka undervisar Sofia yoga och analys av rörelsemönster på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Hon har en gedigen bakgrund inom idrott på hög nivå och håller kurser som speciellt riktar sig till olika idrotter. Utöver sitt arbete som yogalärare arbetar hon som utbildare i Umeå Kommun.

Jakob Lidström

Jakob har undervisat yoga i år och har Ali Dashti som sin lärare. Jakob har ett nivå 3 certifikat inom Patanjali Yoga Switzerland.

Emma Forsell

Emma har hållit på med yoga i 10 år och undervisar nivå 1-klasser. Emma har undervisat yoga i 5 år och går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Hon har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Daniel Gabrielsson

Daniel har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Daniel går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning.

Linda Berglund

Linda går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och håller nybörjarklasser. Linda har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Charlotte Löfgren

Charlotte går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och håller nybörjarklasser. Charlotte har Sofia Bergström och Kikki Hagner som sina huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Sarita Nath

Sarita har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Sarita har gått första året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och undervisar nybörjarklasser och har även hållit i mamma/barn-yogan.

Helena Löfgren

Helena har gått sina utbildningar hos Pilates Scandinavia med huvudintstruktör Elisabet Prag och hjälpinstruktör Fredrik Prag. Hon har även yogat för Sofia flera år.


Sattva Yoga

Linjevägen 86, 913 42 Obbola , Sweden
Sweden

Kontakta oss

Telefon: 0709-656595
E-post: sofia@sattvayoga.se
info@sattvayoga.se
© 2015 Sattvayoga