Lärare

Sofia Bergström

Sofia har undervisat yoga i 15 år och har ett nivå 3 certifikat inom Patanjali Yoga Switzerland och är även ansvarig för deras lärarutbildning i Sverige. Hon är också sedan tidigare certifierad Iyengar Yogalärare Intermediate Junior Level I och har en 3-årig utbildning med Stephane Quirk i terapeutisk yoga. Sin kunskap och inspiration hämtar hon framförallt från sina lärare Ali Dashti och Kate Beck som driver Patanjali Yoga i Bern, Schweiz. Sedan några år tillbaka undervisar Sofia yoga och analys av rörelsemönster på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Hon har en gedigen bakgrund inom idrott på hög nivå och håller kurser som speciellt riktar sig till olika idrotter. Utöver sitt arbete som yogalärare arbetar hon som utbildare i Umeå Kommun.

Emma Forsell

Emma har hållit på med Iyengar Yoga i 10 år och undervisar nivå 1-klassen. Emma har undervisat yoga i 5 år och går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Hon har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Daniel Gabrielsson

Daniel har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Daniel går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning.

Sarita Nath

Sarita har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Sarita har gått första året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och undervisar nybörjarklasser och har även hållit i mamma/barn-yogan.

Linda Berglund

Linda går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och håller nybörjarklassen. Linda har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Helena Löfgren

Ursprungligen är Helena certifierad Pilates instruktör och kom på så sätt i kontakt med yoga som hon utövat i 11 år. Helena håller i Vinyasayoga och har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Kate Beck från Schweiz. Helena jobbar som lärare till vardags och har yoga på schemat med sina elever.


Sattva Yoga

Linjevägen 86, 913 42 Obbola , Sweden
Sweden

Kontakta oss

Telefon: 0709-656595
E-post: sofia@sattvayoga.se
info@sattvayoga.se
© 2015 Sattvayoga