Arkiv

Arkiv

Skriv din text här ...

Meditationskurs

I den här renodlade meditationskursen ges du under en termin möjlighet att utforska meditationens grunder i både teori och praktik tillsammans med Ulrika Cassel. Genom lugna och fridfulla sessioner kommer du att lära dig om olika meditationstekniker och deras fysiologi, samtidigt som du upptäcker din egen visdom och förstår dig själv bättre. Främst kommer kursen att fokusera på att vi praktiskt kommer att meditera.

Efter att ha gått kursen kan du förvänta dig följande:
- Du kommer att ha ökad förståelse för ditt sinne, dess funktioner och hur det påverkar ditt dagliga liv.
- Ett av syftena är att bli bättre på att hantera dina känslor och reagera mer medvetet på olika situationer.
- Du kommer att ha lärt dig hur du kan använda meditation som ett verktyg för att komma i kontakt med din inre visdom och intuition.
- Genom meditationen kommer du att få en djupare förståelse för dig själv och din inre värld, vilket kan leda till ökad självinsikt och personlig tillväxt.
- Du kommer att ha identifierat ditt unika sätt att återhämta dig
- Du kommer att ha fått möjlighet att prova på olika meditationstekniker och hitta den som passar dig bäst, vilket du kan fortsätta använda i din vardag och ta med dig hem.
- Du kommer att ha fått en grundläggande förståelse för den fysiologi som ligger bakom meditation och hur det påverkar både kropp och sinne.

Denna kurs är en möjlighet att djupdyka i meditationens värld och upptäcka din inre potential. Men främst en inbjudan till att tillåtas regelbundet landa och få återhämtning i vardagen, tillsammans med andra.