Kundrecensioner

Jag har gått hos Sattva Yoga i flera år och jag kan inte rekommendera Sofia och hennes kollegor nog. Min yogapraktik har förbättrats dramatiskt sedan jag har börjat hos Sattva Yoga och fortsätter utvecklas för varje termin. Sofia förklarar på ett sådant pedagogiskt och tydligt sätt, att det är lätt att ta till sig informationen. Atmosfären är varm och välkomnande. Oavsett hur många personer finns i klassen, har Sofia alltid tid för var och en, hinner ge personliga tips så att man kan anpassa rörelser och positioner vid behov. Det finns en tydlig progression i hur klasser och terminer är uppbyggda, och det är aldrig tråkigt 😊 Oavsett hur erfaren du är, vilken rörelsefrihet du har, hur gammal du är, varifrån du kommer eller var du har ont – hos Sattva Yoga kan du hitta en lämplig nivå och känna dig trygg. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Yulia

Har gjort yoga många år både på plats och online (bra alternativ om man kan inte vara på plats). Alla skulle unna sig yoga hos Sattva Yoga- bästa träning för kroppen och bomull för själen🙏 Man känner sig altid välkommen, sedd och lyssnad samt råd/ alternativ så att det känns bra för alla. Ni är bara Bäst 🌟
Tack att Ni finns ❤

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Renata

Jättetrevlig och familjär yogastudio!
Rekommenderas!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Peter

Det bästa man kan ge sig själv är ett besök på sattva yoga. Otroligt fina lokaler och underbart gäng som håller i passen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kajsa

Följ oss gärna på sociala medier
Instagram
Facebook