YOGARESOR

Yogavecka i Cefalú

Varmt välkommen på en inre och yttre resa till fantastiska Sicilien. Vi bor nära berg, hav och natur som hjälper oss att njuta och inspireras.

Hotellet ligger vackert beläget på Siciliens nordkust vid den vackra Caldura-bukten - en värld av klippor, små soldränkta bukter, strand och hav, nära den förtjusande lilla staden Cefalú. En underbar plats för en vecka fylld med yoga, sol och bad. 

Läs mer

Yoga i Saxnäs

Välkommen till vacker fjällmiljö med energigivande och återhämtande yoga i kombination med skön vandring, bra boende och god mat. Yoga och frisk luft gillar vi.

15-17/9 2023

Läs mer

Sagt om våra yogaresor

Sattva Yoga har under många år ordnat yogaresor både utomlands och till fjällen. Alltid i en härlig kombination av både yoga och fritid.

Sofia är underbart lyhörd, entusiastisk, snäll och med ett glatt och smittsamt humör. Jag kände mig välkommen!


Fast vi alla i gruppen hade olika mycket erfarenhet av yoga, kändes det som att Sofia kunde ge alla individuellt vad vi behövde. Jag är jättenöjd.

Tio poäng. Härligt hotell, fantastiskt väder varje dag, underbar snorkling precis nedanför hotellet och två yogaklasser varje dag i sällskap av likasinnade, härliga människor och en fantastisk instruktör gjorde veckan till en upplevelse med guldkant. 

Mycket hög klass på yogaundervisningen. Sofia Bergström är en fantastisk, gudabenådad yogalärare, med ett härligt holitstiskt perspektiv. Helhetsintrycket av kursen var seriös och prestigelös yoga , det vill säga mer fokus på utveckling än prestation, alltid med individens förutsättningar i fokus. 

Hög kvalite på yogaklasserna. Mycket bra instruktör.

Super helt enkelt! Ni har en fantastisk yoga lärare i Fia. Kunnig pedagogisk ser alla och kan möta var o en där de är.