YOGARESOR

Yogavecka i bergen utanför Alicante

Varmt välkommen till en enastående vacker egendom, med en arkitektur som ger en lyxig känsla och som även underbyggs av läget, maten och omhändertagandet.

Klasserna under veckan kommer att ge deltagarna en fördjupad erfarenhet av yoga-asanas och pranayama, där ökad kroppskännedom, förbättrat yogautövande, att ha roligt och slappna av är några av målen. Yogaveckan vänder sig till dig som har yogat ett tag och är någorlunda bekant med användandet av yogautrustning/props.

Du bjuds läckra vegetariska och veganska måltider, en kulinarisk upplevelse baserad på färska och ekologiska råvaror.

Läs mer

Yoga i Saxnäs

Yoga Vinter är en helg i fjällen där vi yogar och myser. Sprakande eld, vit snö och med lite tur norrsken. Det finns gott om tid till vila och återhämtning och egna aktiviteter. Åk skidor, gå en snöskopromenad eller läs en bok när du inte yogar. 

3-5/ 2023

Läs mer

Sagt om våra yogaresor

Sattva Yoga har under många år ordnat yogaresor både utomlands och till fjällen. Alltid i en härlig kombination av både yoga och fritid.

Sofia är underbart lyhörd, entusiastisk, snäll och med ett glatt och smittsamt humör. Jag kände mig välkommen!


Fast vi alla i gruppen hade olika mycket erfarenhet av yoga, kändes det som att Sofia kunde ge alla individuellt vad vi behövde. Jag är jättenöjd.

Tio poäng. Härligt hotell, fantastiskt väder varje dag, underbar snorkling precis nedanför hotellet och två yogaklasser varje dag i sällskap av likasinnade, härliga människor och en fantastisk instruktör gjorde veckan till en upplevelse med guldkant. 

Mycket hög klass på yogaundervisningen. Sofia Bergström är en fantastisk, gudabenådad yogalärare, med ett härligt holitstiskt perspektiv. Helhetsintrycket av kursen var seriös och prestigelös yoga , det vill säga mer fokus på utveckling än prestation, alltid med individens förutsättningar i fokus. 

Hög kvalite på yogaklasserna. Mycket bra instruktör.

Super helt enkelt! Ni har en fantastisk yoga lärare i Fia. Kunnig pedagogisk ser alla och kan möta var o en där de är.