YOGA ONLINE

YOGA HEMMA MED OSS

Nu är det många som väljer att praktisera yoga hemma, därför har vi skapat ett nytt sätt att yoga med oss.

Vi har tre nya alternativ för att yoga online hemma på gång. Vecka 25 måndag 15/6 startar vi upp en 28 dagars kurs för fortsättare igen och vecka 26 måndag 22/6 startar det två 5 veckors kurser för nybörjare. Nybörjare 1 och Nybörjare 2.

28 Dagar Yoga Fortsättare:

Yogalärare Sofia Bergström ger dig en komplett 45 minuter yogaklass online varannan dag via vår Facebooksida. Klasserna passar de som redan gått vår 28 dagars kurs online eller yogat minst en termin med oss och är anpassade för att kunna genomföras hemma med minimalt med redskap. Det kostar 550 kr att delta, en session på 45 minuter publiceras varannan dag i fyra veckor, i en sluten grupp på Facebook, från måndag 15 juni. Klasserna publiceras ca kl 8:00 varannan dag, och ligger kvar i 1 vecka.

Registrera dig nu, vi kör från och med måndag 15 juni. Din anmälan är komplett när du fyllt i formulär nedan samt swishat 550 kr till Sofia Bergström, 0709-656595, ange namn. När vi tagit emot din anmälan får du ett svarsmeddelande med en länk till den slutna sidan. Du behöver ha ett Facebook-konto.


5 veckor Nybörjare 1:

Yogalärare Emma Forsell ger ett komplett 45 minuters yogapass i veckan under 5 veckors tid. Kursen passar dig som aldrig gjort yoga tidigare, eller som känner att du vill uppdatera och fördjupa dina grundläggande kunskaper i yoga, och är anpassad för att kunna genomföras hemma med minimalt med redskap. Det kostar 200 kronor att delta, en lektionen på 45 minuter publiceras på måndagar ca 8.00 i en sluten grupp på Facebook. Klasserna ligger kvar 1 vecka och tas sedan bort när nästa lektion kommer. Repetera gärna passet flera gånger under veckan. 

Registrera dig nu, vi kör från och med måndag 22 juni. Din anmälan är komplett när du fyllt i formulär nedan samt swishat 200 kr till Sofia Bergström, 0709-656595, ange namn. När vi tagit emot din anmälan får du ett svarsmeddelande med en länk till den slutna sidan. Du behöver ha ett Facebook-konto.

5 veckor Nybörjare 2:

Yogalärare Emma Forsell ger ett komplett 45 minuters yogapass i veckan under 5 veckors tid. Kursen passar dig som gått Nybörjare 1, eller som känner att du vill uppdatera och fördjupa dina grundläggande kunskaper i yoga, och är anpassad för att kunna genomföras hemma med minimalt med redskap. Det kostar 200 kronor att delta, en lektionen på 45 minuter publiceras på måndagar ca 8.00 i en sluten grupp på Facebook. Klasserna ligger kvar 1 vecka och tas sedan bort när nästa lektion kommer. Repetera gärna passet flera gånger under veckan.

Registrera dig nu, vi kör från och med måndag 22 juni. Din anmälan är komplett när du fyllt i formulär nedan samt swishat 200 kr till Sofia Bergström, 0709-656595, ange namn. När vi tagit emot din anmälan får du ett svarsmeddelande med en länk till den slutna sidan. Du behöver ha ett Facebook-konto.