YOGA ONLINE

VÅRA ONLINEKURSER

Efter en annorlunda tid har vi lärt oss mycket om att ge bra och effektiv undervisning online. Vi har förstått att många trivs med att yoga hemma och vill fortsätta med det även framåt. Vi ger flera kurser online, såväl Nybörjar- och Fortsättningskurs som specialiserade kurser. Numera hittar du alla våra onlinekurser på Boon.tv. Där anmäler du dig och får sedan tillgång till hela kursen på en gång. Du väljer själv hur långt abonnemang du vill ha. 

Nybörjarkurs, 15 klasser

Yogalärare Emma Forsell ger 15 kompletta 45 minuters yogapass + bonusmaterial. Kursen passar dig som inte yogat tidigare, dig som vill ta det lite lugnare, eller som känner att du vill uppdatera och fördjupa dina grundläggande kunskaper i yoga. Klasserna är anpassade för att kunna genomföras hemma med minimalt med redskap. Du har tillgång till alla klasser hur ofta du vill under hela din abonnemangsperiod.

Läs mer på Boon.tv

Fortsättningskurs, 15 klasser

Yogalärare Sofia Bergström ger 15 kompletta 45 minuters yogapass + bonusmaterial. Kursen passar dig som yogat en del tidigare och är anpassad för att kunna genomföras hemma med ett visst mått av yogautrustning. Du har tillgång till alla klasser hur ofta du vill under hela din abonnemangsperiod.

Läs mer på Boon.tv

Avancerad kurs, 15 klasser

Yogalärare Sofia Bergström ger 15 kompletta 45 minuters yogapass + bonusmaterial. Kursen passar dig som yogat på fortsättningsnivå tidigare och är anpassad för att kunna genomföras hemma med ett visst mått av yogautrustning. Du har tillgång till alla klasser hur ofta du vill under hela din abonnemangsperiod.

Läs mer på Boon.tv

Yoga för längdskidåkare

Ett speciellt framtaget program med övningar för dig som åker mycket längdskidor. Klasserna leds av Sofia Bergström, själv fd elitidrottare som regelbundet leder riktade yogaklasser för skidåkare på elitnivå. Vi jobbar med styrka och rörlighet i de områden där det behövs och fokuserar på områden som man lätt får besvär i som skidåkare. Yogan hjälper dig att öka prestation, rörlighet, fokus och förebygga skador i din skidåkning.

Du har tillgång till alla klasser hur ofta du vill under hela din abonnemangsperiod.

Läs mer på Boon.tv

Yoga mot stress

Ett program framtaget för dig som upplever stress. Stress är ofta både fysisk och psykisk och yoga kan hjälpa dig att hitta balans i kroppen, hitta rätt i andning och fokus i tillvaron. 

I kursen ligger åtta klasser med yogasekvenser som kan vara bra och sköna att göra om man känner att man har det stressigt i livet. Klasserna som leds av Emma Forsell innehåller både yogaövningar och andningsövningar och passar för dig som inte yogat tidigare likväl som för dig som är van yogautövare. 

Du har tillgång till alla klasser hur ofta du vill under hela din abonnemangsperiod.

Läs mer på Boon.tv

Sagt om vår yoga online

Efter en annorlunda tid har vi lärt oss mycket om att ge bra och effektiv undervisning online. Vi är så glada för ert engagemang och era synpunkter. Här några av de omdömen vi fått.

Det här har varit en fantastisk livlina .... det blir yoga varje dag och det känns att det gör nytta. Passen har varit så bra med nya infallsvinklar och spännande och nyttiga moment. 

Tack för det fantastiska arbete ni lägger ner på detta, det är till stor hjälp både för kroppen och själen🙏

Det har varit jätteskönt att få börja dagen med lite yoga. Morgonpigg som jag är ser jag att jag lättare håller fast i rutinen på morgonen och det har känts bra och piggat upp när jag numera behöver jobba hemifrån.

Tack för idag! Och tack för att du är så himla duktig på att förklara varför hela tiden! Jag älskar den infon.

Vilket bra sätt att få ta del av dina lektioner - jag har ju väldigt svårt att få mig iväg på träningarna men det här är perfekt. Och jag behöver vägledning i alla övningar så att göra det helt själv funkar inte heller. Väldigt bra initiativ som jag är tacksam för. Så här vill jag alltid göra yoga!

Sofia är otroligt duktig på att förklara med ord, och visa med sin kropp vad man ska göra. Hon ger mycket info varför man gör som man gör, och vad det är bra för.
Hon håller en fin röd tråd genom klasserna.
Jag har gått en hel del onlineyoga, det har passat mig perfekt.

Ett pass som min kropp verkligen behövde! Jag får nog försöka göra det någon extra gång innan imorgon! Jag är så glad över denna yoga! Tack och tack!