YOGA ONLINE

HEL VÅRTERMIN TILLSAMMANS ONLINE

Kanske bor du långt från våra studios eller så passar det helt enkelt bättre i livspusslet just nu att yoga där du är. Vi har två 15-veckors onlinekurser för dig som vill yoga hemma i vår. Numera kan du använda friskvårdsbidraget till onlinekurser. Anmäl dig längst ner på sidan.

Nybörjare online, start 25/1.

Yogalärare Emma Forsell ger ett komplett 45 minuters yogapass i veckan under 15 veckors tid, totalt 15 klasser. Kursen passar dig som inte yogat tidigare, dig som vill ta det lite lugnare, eller som känner att du vill uppdatera och fördjupa dina grundläggande kunskaper i yoga. Klasserna är anpassade för att kunna genomföras hemma med minimalt med redskap. Det kostar 600 kronor att delta, en lektionen på 45 minuter publiceras på måndagar ca kl 8.00 i en sluten grupp på Facebook. Klasserna ligger kvar en vecka och tas sedan bort när nästa lektion kommer. Repetera gärna passet flera gånger under veckan.


Fortsättare online, start 25/1.

Yogalärare Sofia Bergström ger två kompletta 45 minuters yogapass i veckan under 15 veckors tid, totalt 30 klasser. Kursen passar dig som yogat en del tidigare och är anpassad för att kunna genomföras hemma med ett visst mått av yogautrustning. Det kostar 1200 kronor att delta, två lektioner på 45 minuter publiceras på måndagar ca kl 8.00 i en sluten grupp på Facebook. Klasserna ligger kvar en vecka och tas sedan bort när nästa lektioner kommer. Repetera gärna passen flera gånger under veckan.

Hör gärna av dig om du kostnadsfritt vill prova en klass online, sofia@sattvayoga.se.

Sagt om vår yoga online

Efter ett väldigt annorlunda år har vi lärt oss mycket och fortsätter lära oss kring att ge bra och effektiv undervisning online. Vi är så glada för ert engagemang och era synpunkter. Här några av de omdömen vi fått.

Det här har varit en fantastisk livlina .... det blir yoga varje dag och det känns att det gör nytta. Passen har varit så bra med nya infallsvinklar och spännande och nyttiga moment. 

Tack för det fantastiska arbete ni lägger ner på detta, det är till stor hjälp både för kroppen och själen🙏

Det har varit jätteskönt att få börja dagen med lite yoga. Morgonpigg som jag är ser jag att jag lättare håller fast i rutinen på morgonen och det har känts bra och piggat upp när jag numera behöver jobba hemifrån.

Tack för idag! Och tack för att du är så himla duktig på att förklara varför hela tiden! Jag älskar den infon.

Vilket bra sätt att få ta del av dina lektioner - jag har ju väldigt svårt att få mig iväg på träningarna men det här är perfekt. Och jag behöver vägledning i alla övningar så att göra det helt själv funkar inte heller. Väldigt bra initiativ som jag är tacksam för. Så här vill jag alltid göra yoga!

Sofia är otroligt duktig på att förklara med ord, och visa med sin kropp vad man ska göra. Hon ger mycket info varför man gör som man gör, och vad det är bra för.
Hon håller en fin röd tråd genom klasserna.
Jag har gått en hel del onlineyoga, det har passat mig perfekt.

Ett pass som min kropp verkligen behövde! Jag får nog försöka göra det någon extra gång innan imorgon! Jag är så glad över denna yoga! Tack och tack! 

ANMÄL DIG HÄR

 Vi återkommer med information om betalning och inloggning till gruppen på Facebook.