LÄRARE

Sofia Bergström

Sofia driver Sattva Yoga och har undervisat yoga i 17 år.  Sofia har gått en 3-årig utbildning med Stephanie Quirk i terapeutisk yoga. Sofia har fortbildat sig vid Iyengar Yoga institutet i Pune och yogat för Gulnaaz Dashti, Pune, Ali Dashti och Kate Beck, Schweiz, Pixie Lillas, Australien och Ingela Abbott, USA, mfl seniora Iyengaryogalärare. Sedan några år tillbaka undervisar Sofia i yoga och analys av rörelsemönster på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Hon har en gedigen bakgrund inom idrott på hög nivå och håller kurser som speciellt riktar sig till olika idrotter. 

Emma Forsell

Emma har hållit på med yoga i 11 år och undervisar nivå 1-klasser, samt nybörjare och Vinyasa. Emma har undervisat yoga i 7 år, är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Hon har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Charlotte Löfgren

Charlotte har yogat i 9 år, är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och har undervisat i två år. Under våren kommer Charlotte att leda nivå 1-pass på söndagar samt Vinyasa. Hon har även gått en ettårig fördjupnings-utbildning i Iyengaryoga. Charlotte har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. 

Daniel Gabrielsson

Daniel är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och undervisar nybörjare samt Vinyasa. Daniel har Sofia Bergström som sin huvudlärare och undervisar herryoga, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. 

Linda Berglund

Linda är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Under våren kommer Linda att undervisa nybörjare och Vinyasa.  Linda har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Sarita Nath

Sarita har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Sarita har gått första året på Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och undervisat nybörjarklasser och har även hållit i mamma/barn-yogan. Sarita kommer synas i studion som vikarie.

Maria Svanström

Maria har yogat i 10 år med Sofia som lärare på Sattva Yoga, hon har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck. Maria har fördjupat sin praktik i många workshops och kurser och kommer under våren att synas i våra studios som vikarie. 

Sofia Nording

Sofia kommer under våren leda barnyogan. Hon har yogat i mer än 15 år, de senaste 7 åren med Sofia som lärare på Sattva Yoga. Sofia har också yogat för flera seniora Iyengar yogalärare, bl a Ali Dashti.

Karolina Hjerpensköld

Karolina hjälper under våren till att leda barnyogan.