LÄRARE

Sofia Bergström

Sofia driver Sattva Yoga och har undervisat yoga i 20 år.  Sofia har gått en 3-årig utbildning med Stephanie Quirk i terapeutisk yoga. Sofia har fortbildat sig vid Iyengar Yoga institutet i Pune, Indien och yogat för Geeta Iyengar och Abhijata Iyengar, samt Gulnaaz Dashti, Ali Dashti och Kate Beck, Schweiz, Pixie Lillas, Australien och Ingela Abbott, USA, mfl seniora Iyengaryogalärare. Sofia har också under flera år undervisat i Yoga och analys av rörelsemönster på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Hon har en gedigen bakgrund inom idrott på hög nivå och håller kurser som speciellt riktar sig till olika idrotter. 

Emma Forsell

Emma har hållit på med yoga i 11 år och undervisar nivå 1-klasser, samt nybörjare. Emma har undervisat yoga i 7 år, är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Hon har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Charlotte Löfgren

Charlotte har yogat i 9 år, är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och har undervisat i tre år. Charlotte leder nivå 1-pass på söndagar. Hon har även gått en ettårig fördjupnings-utbildning i Iyengaryoga. Charlotte har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Lisbet Wikman samt Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. 

Åsa Gustafson

Åsa började yoga 1991 och provade då olika yogaformer. Sedan 1999 har Åsa valt att följa Iyengar-metoden och är sedan 2007 internationellt certifierad Iyengar yogalärare (Junior 1 enligt tidigare gradering, nivå 2 enligt den nya graderingen). Åsa har fortbildat sig både på Iyengar Yoga institutet i Pune, Indien, med Geeta Iyengar och Abhijata Iyengar men också kontinuerligt med flertalet seniora lärare, ex Gulnaaz Dashti. Hon har på samma sätt som Sofia gått en 3-årig utbildning med Stephanie Quirk i terapeutisk yoga.


Lina Polvi Sjöberg

Lina har hållit på med olika yogaformer i 20 år och fastnade för Iyengar yoga för över 10 år sedan med Åsa Gustafson som huvudlärare. Lina går lärarutbildning i Iyengar yoga i Stockholm med Nina Sjödin som mentor och har yogat med flera andra seniora lärare som Ingela Abbott och Kirsten Ward. Under våren kommer Lina att undervisa nybörjare på tisdagar.

Ulrika Cassel

Ulrika Cassel är yoga- och meditationslärare, på dagarna jobbar hon med Samtalsterapi och är nyligen utbildad Psykoterapeut Steg1. Hon håller sin Legitimation i Fysioterapi och har sitt stora intresse i relationer. Hon har yogat länge och mediterat sedan hon var 17 år. Ulrikas pedagogiska stil känneteckna av kravlöshet och närvaro. Under våren kommer Ulrika att hålla i vår meditationskurs.

Linda Berglund

Linda är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Linda har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Daniel Gabrielsson

Daniel är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och kommer under våren att fungera som vikarie. Daniel har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.