LÄRARE

Sofia Bergström

Sofia driver Sattva Yoga och har undervisat yoga i 16 år. Hon har ett nivå 3 certifikat inom Patanjali Yoga Switzerland och är även ansvarig för deras lärarutbildning i Sverige. Sofia har också gått en 3-årig utbildning med Stephane Quirk i terapeutisk yoga. Sin kunskap och inspiration hämtar hon framförallt från sina lärare Ali Dashti och Kate Beck som driver Patanjali Yoga i Bern, Schweiz. Sedan några år tillbaka undervisar Sofia yoga och analys av rörelsemönster på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Hon har en gedigen bakgrund inom idrott på hög nivå och håller kurser som speciellt riktar sig till olika idrotter. Utöver sitt arbete som yogalärare arbetar hon som utbildare i Umeå Kommun.


Emma Forsell

Emma har hållit på med yoga i 11 år och undervisar nivå 1-klasser. Emma har undervisat yoga i 6 år och går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Hon har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Linda Berglund

Linda går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning, har undervisat i ett år och håller nybörjarklasser. Linda har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Daniel Gabrielsson

Daniel har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Daniel går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och har undervisat i ett år.

Charlotte Löfgren

Charlotte har yogat i 9 år och går andra året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning, har undervisat i ett år och håller nybörjarklasser. Hon har även gått en ettårig fördjupnings-utbildning i Iyengaryoga. Charlotte har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. 

Sarita Nath

Sarita har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. Sarita har gått första året på Patanjali Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och undervisar nybörjarklasser och har även hållit i mamma/barn-yogan.