LÄRARE

Sofia Bergström

Sofia driver Sattva Yoga och har undervisat yoga i 20 år.  Sofia har gått en 3-årig utbildning med Stephanie Quirk i terapeutisk yoga. Sofia har fortbildat sig vid Iyengar Yoga institutet i Pune, Indien och yogat för Geeta Iyengar och Abhijata Iyengar, samt Gulnaaz Dashti, Ali Dashti och Kate Beck, Schweiz, Pixie Lillas, Australien och Ingela Abbott, USA, mfl seniora Iyengaryogalärare. Sofia har också under flera år undervisat i Yoga och analys av rörelsemönster på Fysioterapeutprogrammet vid Umeå Universitet. Hon har en gedigen bakgrund inom idrott på hög nivå och håller kurser som speciellt riktar sig till olika idrotter. 

Emma Forsell

Emma har hållit på med yoga i 11 år och undervisar nivå 1-klasser. Emma har undervisat yoga i 8 år, är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Hon har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Charlotte Löfgren

Charlotte har yogat i 9 år, är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och har undervisat i 4 år. Charlotte leder nivå 1-pass på söndagar. Hon har även gått en ettårig fördjupnings-utbildning i Iyengaryoga. Charlotte har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Lisbet Wikman samt Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz. 

Åsa Gustafson

Åsa började yoga 1991 och provade då olika yogaformer. Sedan 1999 har Åsa valt att följa Iyengar-metoden och är sedan 2007 internationellt certifierad Iyengar yogalärare (Junior 1 enligt tidigare gradering, nivå 2 enligt den nya graderingen). Åsa har fortbildat sig både på Iyengar Yoga institutet i Pune, Indien, med Geeta Iyengar och Abhijata Iyengar men också kontinuerligt med flertalet seniora lärare, ex Gulnaaz Dashti. Hon har på samma sätt som Sofia gått en 3-årig utbildning med Stephanie Quirk i terapeutisk yoga.


Lina Polvi Sjöberg

Lina har hållit på med olika yogaformer i 20 år och fastnade för Iyengar yoga för över 10 år sedan med Åsa Gustafson som huvudlärare. Lina går lärarutbildning i Iyengar yoga i Stockholm med Nina Sjödin som mentor och har yogat med flera andra seniora lärare som Ingela Abbott och Kirsten Ward. Under hösten kommer Lina att undervisa nybörjare på tisdagar.

Anna Nyman

Anna har yogat med Sofia i 12 år och gått första året på lärarutbildning i Iyengar yoga. Anna jobbar till vardags som fysioterapeut sedan 27 år. Hon har även yogat för Gulnaaz Dashti, Ali Dashti, Kate Beck och Ingela Abbott. Under hösten kommer Anna att hålla i nybörjarkursen i Obbola.

Linda Berglund

Linda är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning. Linda har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.

Daniel Gabrielsson

Daniel är certifierad yogalärare och har genomgått Sattva Yoga´s 2-åriga lärarutbildning och kommer under hösten att fungera som vikarie. Daniel har Sofia Bergström som sin huvudlärare, men har även yogat för Gulnaaz Dashti från Pune, Ali Dashti och Kate Beck från Schweiz.