SKRÄDDARSYDD YOGA

Vår sköna lokal i Umeå går fint att boka för enskilt bruk. Vi ordnar gärna riktade workshops, klasser, kick off eller återkommande pass för din grupp.

Yoga med jobbet

Vi tar gärna fram en lösning för din arbetsgrupp, tex återkommande yogapass hos er eller i vår studio, eller säsongens kick off eller avslutning. Varför inte starta arbetsveckan med en yogaklass för att sedan äta en god frukost ihop? Vi samarbetar med Kummin för god och nyttig catering.

Eget event

Vi skräddarsyr upplägg för ditt event, kanske är det nån som fyller år, en möhippa, svensexa eller kompisgänget som vill göra nåt kul ihop. Vi kombinerar tex ett yogapass som passar alla med en kort föreläsning om yogan och dess olika fördelar och möjligheter. Vi gör också privata upplägg för personligt träning.

Yoga som komplement till annan idrott

Vi har stor erfarenhet av att lägga upp yogaträning som ett komplement till olika andra idrotter, tex för att förebygga skador och öka prestation, rörlighet och styrka. Kanske leder du ett gäng ishockeyspelare, ett volleybollag eller skidåkare som behöver komplettera sin ordinarie träning? Vi lärare är själva fd elitidrottare och tränare i olika sporter och har lång erfarenhet av träning på hög nivå.

Hör av dig till sofia@sattvayoga.se för mer info och förslag på upplägg!