KURSER

Äntligen ses vi igen!

Våra studios är öppna, aktuellt schema finns här på sidan. Vi ordnar också yogaresor och annat under våren.

Studioyoga i vår

Vi ser fram emot en rolig vår med nya och kända ansikten. Nu ligger alla vårens kurser uppe för anmälan. 

Läs mer och anmäl dig här

Res med oss 

Våra uppskattade yogaresor är tillbaka och vi ser fram emot sköna helger med mycket yoga i vackra miljöer. 

Läs mer om våra yogaresor här.

  Event

  Vi ordnar regelbundet event för olika företag, föreningar och privatpersoner i våra fina lokaler. Tveka inte att höra av dig om du eller din arbetsplats vill att vi ordnar ett event eller återkommande yogatillfällen. 

  Läs mer här

  Covid-19 info

  Vi fortsätter hålla avstånd, ha längre tid mellan klasserna för att undvika trängsel och självklart stannar både ni och vi hemma vid symptom. Ta gärna med egen yogautrustning om du har. Studions utrustning spritas vid användning och antalet deltagare per klass begränsas. Handsprit finns utplacerade för dig att använda före och efter träning. Tänk på att hålla avstånd i framförallt hall och omklädningsrum där utrymmet är mindre.

  För dig som känner att du vill avvakta med studioyogan ett tag eller vill komplettera den fortsätter vi att erbjuda yoga online via Boon.tv. Här hittar du både löpande nybörjar- och fortsättningskurser och specialiserade kurser. Under året har vi lärt oss att det här fungerar bra för många, för den som bor långt från våra studios eller som lösning för den som vill yoga lärarlett hemifrån.