KURSER

Kurser, nivåer och priser

Under våren 2021 erbjuder vi för närvarande inga kurser i våra studios pga Covid-19. Så snart vi ser möjlighet att öppna igen kommer info finnas här.

Nybörjaryoga För dig som inte har hållit på med yoga tidigare eller som känner att du behöver eller vill fortsätta på grundnivån ett tag till. Du får lära dig grunderna i yoga. Stor vikt läggs vid de stående ställningarna.

Lättyoga Den här lektionen är öppen för alla, nybörjare och mer erfarna, som vill träna yoga i ett lugnare tempo. Här använder vi oss bla av stolar och väggar för balans och stöd. Passar även dig som har varit sjuk eller hemma en tid, eller har olika besvär i kroppen och vill börja i en lugnare takt. Positionerna lärs ut i lugnt tempo och passar dig som upplever problem med stelhet eller andra krämpor.

Fortsättningsyoga Här fördjupar du dina kunskaper från tidigare nivåer och lär dig mer avancerade ställningar som axel- och huvudstående, bakåtsträckningar och balanseringar. Prata alltid med din lärare innan du byter nivå.

Nivåbeskrivningar
Nivå
1 För dig som har hållit på med Iyengaryoga minst en termin. Här får du bland annat lära dig axelstående
Nivå 2 Här lär du dig bland annat huvudstående och mer avancerade och krävande positioner. Du bör yoga mer än en gång per vecka på denna nivå

Vinyasa En klass där olika asanas följer på varandra i högre tempo. Ett roligt och lite svettigare pass som kräver tidigare yogavana. Passar dig på fortsättningsnivå.


  Priser

  En termin är 15 tillfällen. Du anmäler dig i formuläret nedan och är garanterad din plats när terminsavgiften är betald.

  Nybörjare

  1 pass/vecka 1600 kr
  2 pass/vecka 2400 kr

  Fortsättare
  1 pass/vecka 1900 kr
  2 pass/vecka 2800 kr
  Obegränsat antal pass/vecka 3700 kr

  Enstaka lektioner 170 kr

  Hel Yogatermin online

  Under våren kommer vi ha två 15 veckors kurser helt online, på vår Facebooksida, för dig som vill yoga mycket hemma. Både Fortsättare- och Nybörjare-.  Läs mer här.

  Skräddarsydd yoga

  Yogakurs på företaget, kontorsyoga eller ett prova-på-tillfälle för dina vänner anordnas efter överenskommelse. Det är även möjligt att boka personliga yogatillfällen. Läs mer här.

  Vid frågor ring 0709-656595 eller mejla till sofia@sattvayoga.se

  Covid-19 info VT2021

  För våren 2021 planerar vi ännu inga klasser i våra studios. Vi hoppas att vi snart ska kunna öppna igen, information kommer så snart vi planerar för det.

  Vi fortsätter erbjuda yoga online på olika sätt: Onlinekurser i olika nivå 15 v på Facebook och live Workshops och Drop-in-klasser. Under året har vi lärt oss att det här fungerar bra för många, för den som bor långt från våra studios eller lösning för den som vill yoga lärarlett hemifrån, i väntan på att vi kan ses i studion igen.