BUTIK

Yogautrustning

I vår yoga är linjeringen viktig och det blir lättare och roligare att hitta rätt i positionen med bra utrustning. Vi säljer självklart bara sånt som vi själva gärna yogar med, utvalda produkter i hög kvalitet.

Bolster  750kr

Våra stabila bolster som vi ofta använder i klasserna. För vila, lagom höjd och rätt vikt. Hårt stoppat med avtagbart, tvättbart fodral i bomull. Plommon.

ø 23cm, L 63cm

Matta 400kr

En matta vi gillar för sin tunnhet, går att vika ihop, och för ett riktigt bra grepp. Ökotex 100 certifierad PVC, tvättbar i maskin, 40°C. Blå.

L 180cm, B 60cm, 2,9 mm.

T-shirt 250kr

Vår favorit-Tshirt i mjuk melange med tryck fram. Vinröd melange med vinrött tryck. Unisexmodell. 50% Bomull 50% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Mörkblå hoodie 500kr

Vår favorit-hoodie med tryck fram. Mörkt marinblå med gult tryck fram. Unisexmodell. 70% Bomull 30% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Klossar  100kr st

Klossar är grundläggande utrustning i vår yoga, för att hitta rätt höjd och avstånd i många positioner. Klossarna vi säljer är lätta och stabila med raka kanter. Antracite, Mörkblå, Plommon, Turkos.

22 x 11 x 7 cm

Yogaväska vit 100kr

Rymlig bomullskasse som är perfekt för din yogautrustning, hemma eller på språng. Offwhite med grått tryck. Ekologisk bomull.

H 47cm, B 45cm, D 7 cm.

T-shirt 250kr

Vår favorit-Tshirt i mjuk melange med tryck fram. Mörkgrå melange med vinrött tryck. Unisexmodell. 50% Bomull 50% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Grå hoodie 500kr

Vår favorit-hoodie med tryck fram. Ljus gråmelange med offwhite tryck fram. Unisexmodell. 70% Bomull 30% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Bälte  100kr

Med ett mjukt yogabälte kan du få stöd och hitta rätt balans i många asanas men också få hjälp att genomföra och öva på svårare positioner. Bomull, med lätt spänne. Naturvit.

L 2 m

Yogaväska svart 100kr

Rymlig bomullskasse som är perfekt för din yogautrustning, hemma eller på språng. Svart med guldtryck. Ekologisk bomull.

H 37cm, B 50cm, D 7 cm.

T-shirt 250kr

Vår favorit-Tshirt i mjuk melange med tryck fram. Mörkblå melange med vinrött tryck. Unisexmodell. 50% Bomull 50% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Mössa 130kr

Tunn mössa i bomull, perfekt för aktiv utomhusvistelse. Mörkt marinblå med reflextryck fram så du syns i mörkret! Finns också med grått tryck. 92% bomull, 8% spandex.

One size

Beställ här

Gör din beställning, så återkommer vi med bekräftelse och fraktkostnad. Du betalar sen din order med swish.