BUTIK

Yogautrustning

I vår yoga är linjeringen viktig och det blir lättare och roligare att hitta rätt i positionen med bra utrustning. Vi säljer självklart bara sånt som vi själva gärna yogar med, utvalda produkter i hög kvalitet.

Yogafilt  400kr

Den klassiska yogafilten, i eko-vänlig bomull, som vi använder i studion. Perfekt att vika eller rulla till ett stabilt men samtidigt bekvämt stöd. Maskintvätt 30 grader, tvättas separat, luddar av sig från början. Naturvit. Vikt 1,5 kg.

232cm x 150cm

T-shirt 250kr

Vår favorit-Tshirt i mjuk melange med tryck fram. Vinröd melange med vinrött tryck. Unisexmodell. 50% Bomull 50% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Mörkblå hoodie 500kr

Vår favorit-hoodie med tryck fram. Mörkt marinblå med gult tryck fram. Unisexmodell. 70% Bomull 30% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Yogaväska vit 100kr

Rymlig bomullskasse som är perfekt för din yogautrustning, hemma eller på språng. Offwhite med grått tryck. Ekologisk bomull.

H 47cm, B 45cm, D 7 cm.

T-shirt 250kr

Vår favorit-Tshirt i mjuk melange med tryck fram. Mörkgrå melange med vinrött tryck. Unisexmodell. 50% Bomull 50% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Grå hoodie 500kr

Vår favorit-hoodie med tryck fram. Ljus gråmelange med offwhite tryck fram. Unisexmodell. 70% Bomull 30% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Yogaväska svart 100kr

Rymlig bomullskasse som är perfekt för din yogautrustning, hemma eller på språng. Svart med guldtryck. Ekologisk bomull.

H 37cm, B 50cm, D 7 cm.

T-shirt 250kr

Vår favorit-Tshirt i mjuk melange med tryck fram. Mörkblå melange med vinrött tryck. Unisexmodell. 50% Bomull 50% Polyester.

Storlek: S, M, L, XL

Mössa 100kr

Tunn mössa i bomull, perfekt för aktiv utomhusvistelse. Mörkt marinblå med reflextryck fram så du syns i mörkret! Finns också med grått tryck. 92% bomull, 8% spandex.

One size

Beställ här

Gör din beställning, så återkommer vi med bekräftelse och fraktkostnad. Du betalar sen din order med swish.