STUDIO HT 2024


Höstterminen startar vecka 35 med gratis prova-på yoga vecka 34, mer information kommer inom kort.

Kurser, nivåer och priser

Nybörjaryoga
För dig som inte har hållit på med yoga tidigare eller som känner att du behöver eller vill fortsätta på grundnivån ett tag till. Du får lära dig grunderna i yoga. Stor vikt läggs vid de stående ställningarna.

Yoga för våldsutsatta kvinnor 
Det här är en gratisklass för våldsutsatta kvinnor i samarbete med Röda Korsets projekt "Stella". Du behöver inte ha några förkunskaper i yoga för att kunna delta. Mejla innan du kommer första gången. sofia@sattvayoga.seSkräddarsydd yoga
Yogakurs på företaget, kontorsyoga eller ett prova-på-tillfälle för dina vänner anordnas efter överenskommelse. Det är även möjligt att boka personliga yogatillfällen. Läs mer här.


Fortsättningsyoga
Här fördjupar du dina kunskaper från tidigare nivåer och lär dig mer avancerade ställningar som axel- och huvudstående, bakåtsträckningar och balanseringar. Prata alltid med din lärare innan du byter nivå.

Nivåbeskrivningar
Nivå
1 För dig som har hållit på med yoga minst en termin. Här får du bland annat lära dig axelstående
Nivå 2 Här lär du dig bland annat huvudstående och mer avancerade och krävande positioner. Du bör yoga mer än en gång per vecka på denna nivå


Yoga online
Vi fortsätter erbjuda yoga online via Boon.tv. Här hittar du både löpande nybörjar- och fortsättningskurser och specialiserade kurser samt enstaka klasser. Läs mer här.


  Priser

  En termin är 15 tillfällen. Du anmäler dig i formuläret nedan, anmälan är bindande. Om du missar ett pass är du välkommen att ta igen det under terminen.

  1 pass/vecka 2350 
  2 pass/vecka 3400 
  Obegränsat antal pass/vecka 4000 kr
  Enstaka lektioner 190 kr


  Det går bra att dela upp betalningen. Hör av dig så löser vi det.


  Vid frågor ring 0709-656595 eller mejla till sofia@sattvayoga.se

  Anmäl dig här

  Vi återkommer med bekräftelse och faktura.

  Covid-19 info

  Vi fortsätter hålla avstånd, ha längre tid mellan klasserna för att undvika trängsel och självklart stannar både ni och vi hemma vid symptom. Ta gärna med egen yogautrustning om du har. Studions utrustning spritas vid användning och antalet deltagare per klass begränsas. Handsprit finns utplacerade för dig att använda före och efter träning. Tänk på att hålla avstånd i framförallt hall och omklädningsrum där utrymmet är mindre.

  För dig som känner att du vill avvakta med studioyogan ett tag eller vill komplettera den fortsätter vi att erbjuda yoga online via Boon.tv. Här hittar du både löpande nybörjar- och fortsättningskurser och specialiserade kurser. Vi har lärt oss att det här sättet att yoga fungerar bra för många, för den som bor långt från våra studios eller som lösning för den som vill yoga lärarlett hemifrån.