YOGA I JUL

Yoga hemma med oss i jul

I jul kan vi inte erbjuda yoga i våra studios, men vi kan yoga tillsammans online. Under fem veckor yogar vi tillsammans och håller igång under julen.

Klasserna är öppna för och passar dig som yogat minst en termin. 

Yogalärare Sofia Bergström och Emma Forsell ger två kompletta 45 minuters yogapass i veckan under 5 veckors tid, totalt 10 klasser. Det kostar 500 kronor att delta, två lektioner på 45 minuter publiceras på måndagar ca kl 8.00 i en sluten grupp på Facebook. Klasserna ligger kvar en vecka och tas sedan bort när nästa lektioner kommer. Repetera gärna passen flera gånger under veckan.

Hör gärna av dig om du kostnadsfritt vill prova en klass online, info@sattvayoga.se.

Registrera dig nu, vi kör från och med måndag 21 december. Din anmälan är komplett när du fyllt i formulär nedan samt betalat fakturan. När vi tagit emot din betalning återkommer vi med bekräftelse och du kan registrera dig i gruppen på Facebook.

Sagt om vår onlineyoga

Jaana

Gävle

"Tack för jättebra pass under dessa fem veckor och vilken skillnad det blir i kroppen. Känner mig mycket starkare och smidigare."

Åsa

Linköping

"Jag jobbar ju på distans sedan i mars och yogapassen varje morgon ger mig energi (även om jag blir lätt ledbruten ibland också, fast på ett skönt sätt). ..  Allt som allt är din yogakurs helt fantastisk och räddar min höst! Tack!"

Madeleine

Umeå

"Med risk för att vara tjatig måste jag bara än en gång konstatera att det känns som en välsignelse att kunna börja dagen med yoga såhär. Jag kliver upp och känner mig trött tung och det är mörkt ute. Så tänder jag några lampor gör yoga och kroppen och humöret känns helt annorlunda efteråt. Det här är för mig ett jättebra sätt att piggna till -hela jag piggnar till. Tackar för denna möjlighet att få guidning och roliga pass hem till mitt vardagsrum! Tusen tack!."

Carina

Vilhelmina

"Tack för för ett välgörande pass, mitt första online pass!"

Malin

Umeå

"Jättebra pass (allihop alltså)! Lagom långa för att jag ska ha tålamod att göra dem två gånger i veckan. Supertydliga instruktioner. Påminnelser hela tiden om vart jag ska spänna och sträcka (behövs!). Bra med grundläggande övningar - gör att jag slipper ha ont i ryggen och får mer energi!"

Anmäl dig här

Vi återkommer med information om betalning och inloggning till gruppen på Facebook.